Personal

Vi på Asonic är ett glatt team med ett stor intresse för motorfordon, framförallt bilar, och riktigt schyssta ljudsystem för bilar. Vårt team består av ca 10 personer men bara fyra av dem är riktiga linslusar, Madde, Jens, Patric och Per.

Tillsammans gör vi vårt bästa för att du som kund ska känna dig nöjd och alltid välkommen att handla hos oss. 

Välkommen till Asonic!

Madeleine
Ekonom
Efter att ha tillbringat de senaste 5 åren som studerande redovisningsekonom börjar Madeleine nu sin karriär på Asonics kontor som kvalificerad revisor. I sin nya roll kommer hon vara ansvarig för allt som har med bokföring att göra.

Jens 
Logistik
Jens har över 18 års erfarenhet av lagerhantering. Med gedigen erfarenhet inom logistik har Jens koll på Asonics lager och logistikhantering för hela den svenska marknanden.

Patric 
Försäljningschef 
Patric började sin karriär inom exportförsäljning för både hem- och billjud. Patric har expertiskunskaper inom Phoenix Gold sortimentet och ser till att vi på Asonic har ett brett urval av Phoenix Golds sortiment.

Per 
Chef för leverans & backoffice
Per började på Armor Automotive 2008. Per har genom åren fått erfarenhet i många olika roller som gett honom gedigen erfarenhet. Med sina 13 års erfarenhet leder Per nu leverans- och backoffice för Asonic.