ASONIC BLOGGEN

Totalt 7 poster
Sida 1 av 2
1 2
2021-07-27
Victoria
Av en väldigt enkel anledning, de levererar hisnande ljud och hög prestanda och det blir mycket roligare i bilen med riktigt kvalitetsljud. Men vad är det som gör att de håller hög kvalité?
2021-07-19
Victoria
GX förstärkare är fylld med flera praktiska funktioner & egenskaper, så som nya smarta snabbkopplingar, med snabbkopplingarna kan du känna dig trygg och säker med din installation.
2021-06-30
Victoria
Goldring har olika sorters pickuper, MM (Moving Magnet), MC (Moving Coil) och de är utformade med olika egenskaper för att ge ett fylligt ljud. Hitta den pickup som passar din vinylspelare bäst. Goldring är ett märke med lång erfarenhet, historien om Goldring började redan 1906 med tillverkning av grammofonnålar, motorer för urverk och regulatorfjädrar.
2021-06-15
Så hur vet du vilken kabel som passar dig bäst? Phoenix Golds ZX-serien är gjord med CCA-kabel och ZR-serie är gjor med OFC-kabel. Vi förklarar skillnaden och ger tips hur du kan tänka när du väljer kabel
2021-06-15
Victoria
Hur bör man tänka när det kommer till slutsteg? Ett vanligt misstag är man inte tänker på hur mycket ström som ett slutsteg faktiskt drar och därav inte har tillräckligt med batterikraft. Det som du bör tänka är, Ström in = Effekt ut. Därför är det bra att lägga till ett eller flera batterier som klarar av att driva den utrustning du har i bilen och att det ansluts korrekt.
Totalt 7 poster
Sida 1 av 2
1 2